AINHOA BEAUTY TREASURES COLLECTION

EAN: 8436566608848 Artikelnummer: PACKMINI Categorie:

Beschrijving

AINHOA BEAUTY TREASURES COLLECTION (4 stuks x 8 ml.) Elk serum is zorgvuldig ontwikkeld om de belangrijkste behoeften van de huid aan te pakken, wat zorgt voor een zichtbaar frisser en verjongd uiterlijk. Ontdek het geheim van stralende huid nu in een luxer en compacter formaat.

ANTI-AGING ELIXIR SERUM MET BAKUCHIOL: Alle antiverouderingskracht is geconcentreerd in elke druppel van dit verfijnde elixir met een “milk serum” textuur, om het verouderingsproces van de huid definitief aan te pakken.

HYALURONZUUR HYDRATEREND SERUM: Een must-have in elke schoonheidsroutine om de nodige hydratatie te bieden aan de verschillende huidlagen.

ABSOLUTE FIRMING SERUM: De huid transformeert om haar stevigheid te herstellen. Een unieke formule met het innovatieve Vegan Collageen, winnaar van de 1e prijs in de categorie “MEEST INNOVATIEVE GRONDSTOF”, toegekend door de BSB Innovation Award® 2022 in Hamburg.

MULTIVITAMINE LUMINOSITY SERUM: De krachtige formule verheldert, hydrateert en revitaliseert, waardoor een gezicht vol frisheid en energie onthuld wordt. Bovendien bevordert het een egalere teint en een “good face” effect dankzij natuurlijke pigmenten vol licht. Beschikbaarheid: Beschikbaar Referentie: