Boemerang vijl 100/100 (5 stuks)

4,50

Categorie:

Beschrijving

Boemerang Vijl 100/100 – Perfecte Precisie voor Kunstnagels – 5 stuks

De Boemerang Vijl 100/100 is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die kunstnagels draagt of professioneel nagels zet. Met een korrel van 100 aan beide zijden biedt deze vijl de ideale ruwheid voor het vormgeven en bijwerken van zowel acryl- als gelnagels. De vorm van de vijl, die lijkt op een boemerang, is speciaal ontworpen om je moeiteloos toegang te geven tot moeilijk bereikbare plekken rondom de nagelriemen en nagelranden, voor een strakke en nauwkeurige afwerking.

Duurzaam en effectief
Met een dubbele korrel van 100/100 is deze vijl perfect voor het grondig vijlen en in model brengen van kunstnagels. Het ruwe oppervlak maakt het mogelijk om snel en efficiënt overtollig product, zoals acryl of gel, te verwijderen en de nagel de gewenste vorm te geven. Ondanks zijn krachtige vijleigenschappen is de vijl duurzaam en gaat hij lang mee, zelfs bij intensief gebruik.

Comfortabel in gebruik
Dankzij het boemerangontwerp ligt de vijl comfortabel in de hand en zorgt hij voor extra precisie bij het vijlen. De kromming van de vijl helpt om moeiteloos de rondingen van de nagel te volgen, waardoor je met minder moeite een gelijkmatig en professioneel resultaat behaalt. Dit maakt het werken met deze vijl niet alleen effectiever, maar ook ergonomischer, zodat je handen minder snel vermoeid raken tijdens het vijlen.

Geschikt voor professionals en thuisgebruikers
De Boemerang Vijl 100/100 is uitermate geschikt voor zowel nagelstylisten als thuisgebruikers die kunstnagels willen onderhouden. Of je nu nagels voorbereidt op een nieuwe set of bestaande nagels bijwerkt, deze vijl is een betrouwbare keuze voor elke nagelbehandeling.

Uitvoering: 5 stuks
Artikelnummer: 26210
Levertijd: 1-3 werkdagen