Dental Towels Wit 125 stuks

5,95

Artikelnummer: MCM00021-1 Categorie:

Beschrijving

M.C.M Dental Towels – Premium Kwaliteit voor Optimale Bescherming en Absorptie

Hoogwaardige 3-laagse Bescherming

De M.C.M Dental Towels zijn speciaal ontworpen om maximale absorptie en bescherming te bieden tijdens diverse behandelingen. Deze doeken zijn van premium kwaliteit en bestaan uit drie lagen, waardoor ze ideaal zijn voor het opvangen van vloeistoffen. De combinatie van papier en plastic zorgt ervoor dat je ondergrond schoon en droog blijft, zelfs tijdens intensieve werkzaamheden zoals frezen met een nattechniek motor.

Optimale Absorptie en Doorlekbescherming

Deze dental towels bevatten twee sterke lagen van 26 g/m² cellulose tissue die vocht snel en effectief opnemen. Tussen de lagen zit een PE-tussenlaag die doorlekken voorkomt, zodat je verzekerd bent van maximale bescherming. Dit maakt ze perfect voor zowel medische als cosmetische behandelingen waar vloeistofbeheersing belangrijk is.

Veelzijdig Gebruik voor Verschillende Toepassingen

Naast het beschermen van de werkplek tijdens medische behandelingen, zijn de M.C.M Dental Towels ook uitstekend geschikt voor nagelstylisten. Ze vangen stofdeeltjes op tijdens het vijlen of frezen, waardoor je werkplek schoon en hygiënisch blijft. Bovendien kun je deze doeken gebruiken voor het opbergen van instrumenten. Eén zijde is van papier voor vochtabsorptie, terwijl de geplastificeerde zijde voorkomt dat vocht doorlekt.

Geschikt voor Meerdere Behandelingen

Of het nu gaat om tandheelkundige behandelingen, nagelverzorging, of andere procedures waarbij je vloeistoffen wilt opvangen en de werkplek wilt beschermen, de M.C.M Dental Towels bieden de perfecte oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je ze eenvoudig kunt aanpassen aan jouw praktijk of salon.

Praktisch en Efficiënt

Deze dental towels worden geleverd in een handige verpakking van 125 vellen. Met een formaat van ca. 35×48 cm bieden ze voldoende dekking en bescherming voor elke behandeling. De witte kleur zorgt voor een schone en professionele uitstraling in elke omgeving.


Specificaties:

  • Inhoud: 125 vellen
  • Kleur: Wit
  • Afmeting: ca. 35×48 cm
  • Lagen: 2 lagen cellulose tissue (26 g/m²) + 1 PE-tussenlaag

Conclusie

De M.C.M Dental Towels bieden hoogwaardige bescherming en absorptie tijdens verschillende behandelingen. Dankzij de combinatie van papier en plastic bieden ze veelzijdig gebruik, optimale vochtopname en doorlekpreventie, ideaal voor zowel medische professionals als nagelstylisten.